Humanity by Scorpions

Humanity’s Album Cover

OK, lagi-lagi posting lirik lagu. Kali ini Scorpions dengan album barunya bertajuk Humanity Hour I. Dan lagu yang saya suka adalah yang berjudul Humanity. Sebenarnya ada yang lain sih, tapi yang ini sedang terasa enak di kuping, otak dan aliran darah.

Lagu-lagu bertema semacam ini emang asyik. Nasyid makin lama makin cengeng (kecuali tim nasyid yang dari dulu pakemnya ngeluarin lagu-lagu heroik – salut pisan lah saya sama yang konsisten ini mah…). Mending Iwan Fals, Coldplay, Muse dan Scorpions ini ketimbang Nantikanku di Batas Waktu nya edCoustic.

Ups… maap jadi nyebut merek. Gak papa sih lagu cinta-cintaan (emang orang gak boleh jatuh cinta?). Tapi dijaman edan ini jadi orang sosialis (maksudnya, jadi orang peduli sosial) dikit laa, sekalipun hanya lewat lagu…

Kalo berminat silakan beli albumnya. Kalo gak punya duit, internet bisa jadi solusi, hehehe… Donlod teruusss…


Humanity
Auf wiedersehen
It’s time to say goodbye
The party’s over
As the laughter dies
An angel cries

Humanity
It’s au revoir to your insanity
You sold your soul to feed your vanity
Your fantasies and lies

You’re a drop in the rain
Just a number not a name
And you don’t see it
You don’t believe it

At the end of the day
You’re a needle in the hay
You signed and sealed it
And now you gotta deal with it

Humanity
Humanity
Goodbye
Goodbye

Be on your way
Adios amigo there’s a price to pay
For all the egoistic games you played
The world you made
Is gone

You’re a drop in the rain
Just a number not a name
And you don’t see it
You don’t believe it

At the end of the day
You’re a needle in the hay
You signed and sealed it
And now you gotta deal with it

Humanity
Humanity
Goodbye
Goodbye

Run and hide there’s fire in the sky
Stay inside
The water’s gonna rise and pull you under
In your eyes I’m staring at the end of time
Nothing can change us
No one can save us from ourselves

You’re a drop in the rain
Just a number not a name
And you don’t see it
You don’t believe it

At the end of the day
You’re a needle in the hay
You signed and sealed it
Now you gotta deal with it

Humanity
Humanity
Humanity

Goodbye
Goodbye
Goodbye
Goodbye

This Post was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Humanity by Scorpions

  1. bisa do donlod yo ed, nio lo lah ciek

    liriknyo rancak
    especially this…

    Run and hide there’s fire in the sky
    Stay inside
    The water’s gonna rise and pull you under
    In your eyes I’m staring at the end of time
    Nothing can change us
    No one can save us from ourselve

    Auf wiedersehen apo yo ed? baso jerman ndak ngarati uni

    Like

  2. thanks for sharing ya… lagi cari alternatif hiburan untuk kuping yang jenuh dengan ‘itu-itu aja’.. tentang nantikan di batas kota tadi, saya udah lama cut kalo tiba-tiba keputar playlist…😎

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s